Sharifah Aini - Women In Love

Sharifah Aini
Women In Love
Label: EMI ‎– 724358 115925
Type: CD, Compilation
Country: Malaysia
Date of released: 2002
Category: Pop

Download link (FLAC, MP3):


1 Women In Love
2 Forever And Ever
3 He Is Beautiful To Me
4 I Don’t Want To Lose Your Love
5 Casablanca
6 You Make Me Feel Like A Woman
7 You Decorated My Life
8 I Know I’ll Never Love This Way Again
9 Goodbye My Love Goodbye
10 Without You
11 Midnight Blue
12 Endless Love (duet Ali Ahmed Anwar)
13 Just When I Needed You Most
14 Will You Still Love Me Tomorrow / A Little Bit More
15 I Only Have Eyes On You
16 Hello
17 With You I’m Born Again (duet Joe Chandran)
18 Groovy Kind Of Love
19 Don’t Play That Song
20 Raining In My Heart
21 Traces
22 Angel Of The Morning

Companies, etc.

  • Record Company – EMI (Malaysia) Sdn Bhd


Ini bukannya album studio Inggeris edaran semula Woman In Love yang pernah Sharifah Aini rakamkan pada tahun 1978. Dengan menggunakan judul yang sama album ini adalah koleksi lagu-lagu Inggeris Sharifah Aini yang pertama kali diterbitkan dalam format CD dalam sebuah album.

Barcode and Other Identifiers

  • Barcode: 724358 115925